Angalin

Board Issues 4

1,297 posts in this topic

I am also getting redirected to what looks like a Facebook page with the "you have won some bullshit prize" popup. I'm on the Chrome browser on an Android phone so it's not just a Safari issue apparently. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just got a purple exclamation point. What is this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ran,

 

I just got an ad redirect a moment ago.  FYI

Share this post


Link to post
Share on other sites

A link or other info would be useful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Every time I click a link I'm also getting annoying pop-ups and cannot go back to the page. Android user here. Started yesterday 

Share this post


Link to post
Share on other sites

More info needed. URLs would be best, more information fo what they're leading to is acceptable.

 

I really can't do anything with "I see pop-ups." Like, zero, and I'd like to because they're obviously annoying and not something we want. But you guys need to help out by giving me concrete information. We serve many hundreds of thousands of ads on a daily basis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

On 4/15/2017 at 3:48 PM, Ran said:

More info needed. URLs would be best, more information fo what they're leading to is acceptable.

 

I really can't do anything with "I see pop-ups." Like, zero, and I'd like to because they're obviously annoying and not something we want. But you guys need to help out by giving me concrete information. We serve many hundreds of thousands of ads on a daily basis.

Copied the URL that I was redirected to the last time it happened (it's becoming more frequent now). In spoiler tags to avoid accidental clicks. Open at your own risk and all that:

 

Edit: the URL has some potentially identifying info in it, gonna PM to Ran instead. 

 

ETA: clicking the link doesn't go to the same page that shows when the redirect happens so I don't know how useful this is. 

Edited by KiDisaster

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I haven't been able to use the site through my phone's chrome browser for days, due to immediately being redirected to links. The current one has a fake Google Play background and a graphic saying "YOU ARE THE CHOSEN!". It's much less awful than yesterday's, which caused my phone to vibrate non-stop until I force-quit chrome entirely.

The domain link is to kusvlhhquo.xyz, with part of the code saying "city=___", which is my town. So it's identifying my area, even though my GPS locator is off. I'm typing this from my PC while looking at the phone, but the generated link shows my phone service, Android OS number, and home town, so I'd rather not link the whole thing anyway.

Edit: That was from my bookmark for the Literature forum. If I go simply to the home page, it immediately re-directs me to ohytx.net (again with a long string of identifying code after the domain name), and that one is the awful vibrating link. I hope whatever ad is causing this is solved soon! Good luck, guys.

Edited by Argonath Diver

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ran,

It is a re-direct to the same "you're a winner" website that was the problem last time.  It is only on iPhone for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reports, everyone. Should have most of these blocked now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a weird problem with the search feature. It works if I don't use any of the options and just type in the box and hit enter. But if I try to select "topics" (as opposed to articles) and "titles only" and select a specific forum to search I get a "Please wait X seconds before attempting another search" message regardless of how long it's been since my last search attempt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, no it isn't. It blew up badly last time we tried to install it. We may try again once we have completed some other upgrades, but they are taking a while.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a way to turn the board code back on? There used to be a setting where you could click a button to see UBB-style code, and break up a long quote.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Sorry for posting here, just testing that I can. For some reason I can't post in the Guardians of the Galaxy thread.

Edited by The BlackBear
Huh, looks like I can, weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's an obnoxious Google video ad that pops up at the top and bottom of the thread. It insists on playing, won't pause or stop and I can't scroll away from it to post. Obviously, highly annoying. I have to refresh the screen until it vanishes and is replaced by a passive text ad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need a url or something. If you can Inspect Page in your browser and then look up the element, that ought to provide code that allows us to get it blocked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't post in the Last Kingdom thread, although I can post fine elsewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now