Sign in to follow this  
Followers 0
Mæster

Logging into Wiki

5 posts in this topic

I have followed the instructions at http://awoiaf.westeros.org/index.php/Help:Registration but I am unable to log in. It says there is no user with my username though clearly i can log into the forum. I hope procedure or custom hasn't changed... I only really joined to contribute to the wiki where I felt I could.

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so I found an answer on these forums explaining how the procedure outlined in the above link is obsolete. Unfortunately the answer was harder to find than the confounding registration link I previously posted. Never mind...

If by some chance a search brings anyone here, I found my answer here.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/7/2016 at 11:44 AM, Mæster said:

Ok, so I found an answer on these forums explaining how the procedure outlined in the above link is obsolete. Unfortunately the answer was harder to find than the confounding registration link I previously posted. Never mind...

If by some chance a search brings anyone here, I found my answer here.

 

Helped me as well. Thanks :) Thought I'd also give this post a bumb for others.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks folks, we forgot that the Wiki had instructions. We'll update them to fall in line with our new method.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0