Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crown

ASOIAF Twenty Questions - Registry Record

404 posts in this topic

ASOIAF TWENTY QUESTIONS - REGISTRY RECORD

TABLE OF CONTENTS

  • INTRODUCTION

  • REGISTRY ACT I
  • REGISTRY ACT II
  • PREVIOUS ANSWERS

________________________________________________________________________________________

INTRODUCTION

First of all, thanks to DR Supporter for creating this wonderful game on July 8th, 2012.

Down below you'll find a registry record with the previous rounds, standings and other trivia. In addition to the registry record Jon's Queen Consort is keeping a alphabetic and categorized list the previous answer, for a quick look before starting a new round.

A quick overview of our rules in the spoilers below, created by Silver Spearwife, A Free Shadow, Jon's Queen Consort, Mym and Crown:

We're generally pretty laid back, but here are a few pointers to keep in mind when you play:

  • Anything from the series is game! This includes Dunk & Egg and the show. We've had everything from Theon Greyjoy to Willas' crippling to Renly's peach.
  • Animals are considered characters. So if you have an animal (or some other odd creature) in mind and someone asks if it's a character, you can just answer "yes".
  • Body parts are considered objects.
  • Dunk is considered a POV character.
  • The Iron Islands are considered South of the Neck.
  • Plants are objects.
  • Hints aren't mandatory. They're common, but if you want to challenge us, don't feel obligated to include one (or two, or three, as the case sometimes is).
  • Once we get to around sixteen questions, start conserving questions, to be fair to the other players.
  • Keep an updated list of all the questions in your post when answering.
  • It's customary to let the winner host the next round, although you can see in the registry that that's not always the case
  • Post a list of the host, answer and winner of the previous round in the registry thread. Crown keeps the registry and he will update the registry when he has time.

These are all pointers, but there are also some rules:

  • Don't choose something that's already been done. We've got a registry going, and it's updated every time a game finishes, so you can just check it. It's long, but don't feel intimidated.
  • You may ask one question, make one guess, or do a combination of a question and a guess. However, you can't ask more than a question or make more than one guess in the same post.
  • Editing old questions or guesses into new ones is not allowed.

In addition to the rules below we're closing a, so called, act whenever someone reaches a cumulative amount of fifty wins. This, we do, to give new players a fair chance and to keep the registry updatable.

Please use the following format when posting a finished round: Host: ... - Answer: ... - Winner: ... It'll be easier for me to implement it in to the rounds list that way.

Thanks in advance.

________________________________________________________________________________________

REGISTRY ACT I

Below you'll find the registry record for act I.

Previous rounds

  1. Host: DR Supporter - Answer: Theon Greyjoy - Winner: Petyr Baelish the First

  2. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Ned's bones - Winner: -
  3. Host: TheMalcolm - Answer: Singer's stew - Winner: Khal Pono
  4. Host: Khal Pono - Answer: Mord - Winner: Crown
  5. Host: Crown - Answer: Hearteater - Winner: Silver Spearwife
  6. Host: Silver Spearwife - Answer: Silver - Winner: Edison B
  7. Host: DR Supporter - Answer: Ygritte - Winner: Petyr Baelish the First
  8. Host: Petyr Baelish the First - Answer: The Hound's helmet - Winner: Silver Spearwife
  9. Host: Silver Spearwife - Answer: The Other slain by Sam - Winner: Petyr Baelish the First
  10. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Robb's will - Winner: Umel of Ys
  11. Host: Umel of Ys - Answer: Aegon 'Jinglebell' Frey - Winner: Crown
  12. Host: Crown - Answer: Inn at the Crossroads - Winner: Petyr Baelish the First
  13. Host: Khal Pono - Answer: Viserys' crown - Winner: TheMalcolm
  14. Host: TheMalcolm - Answer: A mummer's dragon - Winner: Petyr Baelish the First
  15. Host: Petyr Baelish the First - Answer: The hidden Night's Watch' cloak on the Fist - Winner: Khal Pono
  16. Host: Khal Pono - Answer: Biter - Winner: TheMalcolm
  17. Host: TheMalcolm - Answer: Brynden 'Bloodraven' Rivers - Winner: Crown
  18. Host: Crown - Answer: The Seven - Winner: TheMalcolm
  19. Host: TheMalcolm - Answer: Poisoned coins of the House of Black and White - Winner: A Free Shadow
  20. Host: A Free Shadow - Answer: Sapphires - Winner: Silver Spearwife
  21. Host: Silver Spearwife - Answer: A piece of Theon's flayed skin - Winner: Reek the Turncloak
  22. Host: Reek the Turncloak - Answer: Jaime's golden hand - Winner: Early Earl
  23. Host: Early Earl - Answer: Mother Mole - Winner: Jon's Queen Consort
  24. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Oswell Whent - Winner: -
  25. Host: Monty501 - Answer: Lync - Winner: Crown
  26. Host: Crown - Answer: Renly's peach - Winner: Petyr Baelish the First
  27. Host: Petyr Baelish the First - Answer: The coin in the dungeon in King's Landing - Winner: Early Earl
  28. Host: Khal Pono - Answer: Stalwart Shield - Winner: TheMalcolm
  29. Host: TheMalcolm - Answer: Nymeria's pack - Winner: Early Earl
  30. Host: Early Earl - Answer: Left and Right - Winner: Khal Pono
  31. Host: Khal Pono - Answer: Melisandre's necklace - Winner: famousatnight
  32. Host: Crown - Answer: Rosey - Winner: Khal Pono
  33. Host: Khal Pono - Answer: Lynesse Hightower - Winner: Jon's Queen Consort
  34. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Allyria Dayne - Winner: King Doug
  35. Host: King Doug - Answer: Lady Forlorn - Winner: Silver Spearwife
  36. Host: Silver Spearwife - Answer: Shitmouth - Winner: Petyr Baelish the First
  37. Host: Crown - Answer: Warden of the Southern Marches - Winner: Mym
  38. Host: Mym - Answer: Melisandre's leeches - Winner: King Doug
  39. Host: King Doug - Answer: Tyrion's nose - Winner: Jon's Queen Consort
  40. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Elaena Targaryen - Winner: Mym
  41. Host: Mym - Answer: Sansa's hairnet - Winner: Silver Spearwife
  42. Host: Silver Spearwife - Answer: The ugly little girl - Winner: Mym
  43. Host: Mym - Answer: Holly the Spearwife - Winner: Silver Spearwife
  44. Host: Silver Spearwife - Answer: The Doom of Valyria - Winner: Daughter of the Morning
  45. Host: Daughter of the Morning - Answer: Starry Sept - Winner: Petyr Baelish the First
  46. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Arya's dress from Lady Smallwood - Winner: TheMalcolm
  47. Host: TheMalcolm - Answer: A cliffhanger - Winner: Early Earl
  48. Host: Crown - Answer: Benfred Tallhart - Winner: DaniSnowborn
  49. Host: DaniSnowborn - Answer: Warden of Stone Way - Winner: Crown
  50. Host: Crown - Answer: Zorses - Winner: famousatnight
  51. Host: famousatnight - Answer: Margaery's maidenhead - Winner: Mym
  52. Host: Mym - Answer: House Seaworth - Winner: famousatnight
  53. Host: famousatnight - Answer: Dragonglass candle - Winner: The Prince of Winterfell
  54. Host: The Prince of Winterfell - Answer: Tormund's member - Winner: Jon's Queen Consort
  55. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Arthur Dayne - Winner: TheMalcolm
  56. Host: TheMalcolm - Answer: Water Gardens' game - Winner: Early Earl
  57. Host: Early Earl - Answer: Old Man of the River - Winner: DaniSnowborn
  58. Host: DaniSnowborn - Answer: The Iron Victory - Winner: Reek the Turncloak
  59. Host: Reek the Turncloak - Answer: The Bear and the Maiden Fair - Winner: KhaleesiDany
  60. Host: KhaleesiDany - Answer: The direwolves' mother - Winner: DaniSnowborn
  61. Host: DaniSnowborn - Answer: Arbor Gold - Winner: Silver Spearwife/Crown (tie)
  62. Host: Silver Spearwife/Crown - Answer: Sansa's snowcastle - Winner: TheMalcolm
  63. Host: TheMalcolm - Answer: The sphinxes at the Citadel - Winner: Crown
  64. Host: Crown - Answer: A cyvasse trebuchet - Winner: Petyr Baelish the First
  65. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Pretty Pia - Winner: Mym
  66. Host: Mym - Answer: The Sky Cells - Winner: Reek the Turncloak
  67. Host: Reek the Turncloak - Answer: Varys' balls - Winner: Petyr Baelish the First
  68. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Coldhands' supper - Winner: -
  69. Host: kissdbyfire - Answer: Morna's weirwood mask - Winner: Crown
  70. Host: Crown - Answer: Meribald's speech - Winner: Mym
  71. Host: Mym - Answer: Tyrion's mushrooms - Winner: A Free Shadow
  72. Host: A Free Shadow - Answer: Beric Dondarrion's 9000 golden dragons' note - Winner: -
  73. Host: Silver Spearwife - Answer: Sea Bitch - Winner: Crown
  74. Host: Crown - Answer: Prince Garin the Great - Winner: Early Earl
  75. Host: Early Earl - Answer: Edmure's gallow - Winner: Silver Spearwife
  76. Host: Silver Spearwife - Answer: Tyrion Tanner - Winner: Grey Stark
  77. Host: Grey Stark - Answer: Harwin - Winner: kissdbyfire
  78. Host: kissdbyfire - Answer: Dunk's shield - Winner: ledlevee
  79. Host: ledlevee - Answer: Craster and Gilly's son - Winner: TheMalcolm
  80. Host: TheMalcolm - Answer: Denys Mallister and Cotter Pyke - Winner: Crown
  81. Host: Crown - Answer: Willam Stark - Winner: Roboginger
  82. Host: Roboginger - Answer: The White Book - Winner: Early Earl
  83. Host: Early Earl - Answer: Willas' crippling - Winner: Silver Spearwife
  84. Host: Silver Spearwife - Answer: Ramsay's letter - Winner: A Free Shadow
  85. Host: A Free Shadow - Answer: Wex's carvings - Winner: -
  86. Host: KhaleesiDany - Answer: The White Hart - Winner: A Free Shadow
  87. Host: A Free Shadow - Answer: Jalabhar Xho's cape - Winner: Crown
  88. Host: Crown - Answer: Sansa's bloodied and burned bedsheets - Winner: Seasick Drake
  89. Host: Seasick Drake - Answer: The Spears of the Merlin King - Winner: KhaleesiDany
  90. Host: KhaleesiDany - Answer: Loras Tyrell's mare in heat - Winner: A Free Shadow
  91. Host: A Free Shadow - Answer: Lyanna's laurel of blue winter roses - Winner: kissdbyfire
  92. Host: kissdbyfire - Answer: The scarlet silk patches in Mance's cloak - Winner: KhaleesiDany
  93. Host: KhaleesiDany - Answer: House Clegane's three dogs - Winner: Mym
  94. Host: Mym - Answer: Ned's badge of office - Winner: Grey Stark
  95. Host: Grey Stark - Answer: Eustace Osgrey - Winner: Roboginger
  96. Host: Roboginger - Answer: Windproud - Winner: Mym
  97. Host: Ser Alek the Scummy - Answer: Arya's first new face - Winner: A Free Shadow
  98. Host: A Free Shadow - Answer: Snowflakes in Robb Stark's hair - Winner: Silver Spearwife
  99. Host: Silver Spearwife - Answer: Leaf - Winner: Crown
  100. Host: Crown - Answer: Drogon's lair - Winner: Silver Spearwife
  101. Host: Liar - Answer: The ditchdigger's shovels - Winner: King Doug/Petyr Baelish the First (tie)
  102. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Proudwing - Winner: Reek the Turncloak
  103. Host: Reek the Turncloak - Answer: The stableboy killed by the Mountain - Winner: Liar
  104. Host: Liar - Answer: The milk that blinded Arya - Winner: A Free Shadow
  105. Host: A Free Shadow - Answer: The lion killed by Clegane's dogs - Winner: Grey Stark
  106. Host: Grey Stark - Answer: Lucas Blackwood - Winner: Liar
  107. Host: Liar - Answer: Asha's axe - Winner: Mym
  108. Host: Mym - Answer: Marselen - Winner: The Kingmaker
  109. Host: The Kingmaker - Answer: The Dragonpit - Winner: Petyr Baelish the First
  110. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Serala of Myr - Winner: -
  111. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Alequo Adarys - Winner: kissdbyfire
  112. Host: kissdbyfire - Answer: Brandon's penis - Winner: -
  113. Host: Crown/The Kingmaker - Answer: Stannis' ram for the King's Gate - Winner: A Free Shadow
  114. Host: Silver Spearwife - Answer: The Red Comet - Winner: Ser Alek the Scummy
  115. Host: A Free Shadow - Answer: The blood Cersei gave to Maggy the Frog - Winner: Petyr Baelish the First
  116. Host: Petyr Baelish the First - Answer: The Merchant's House's innkeeper's cousin - Winner: Crown
  117. Host: Crown - Answer: Areo Hotah - Winner: Mym
  118. Host: Mym - Answer: Cersei's drawing of herself with Rhaegar on a dragon - Winner: kissdbyfire
  119. Host: kissdbyfire - Answer: Tormund's gold armband - Winner: A Free Shadow
  120. Host: A Free Shadow - Answer: "Bugger that." - Winner: Mym
  121. Host: Liar - Answer: Chett - Winner: kissdbyfire
  122. Host: kissdbyfire - Answer: Lyanna Mormont's letter - Winner: -
  123. Host: Fragon - Answer: The Myrish carpet in the Selhorys brothel - Winner: Mym
  124. Host: Mym - Answer: Grey Wind's severed head - Winner: Liar
  125. Host: Liar - Answer: Widow's Wail - Winner: A Free Shadow
  126. Host: A Free Shadow - Answer: The Knight of the Laughing Tree's shield - Winner: Liar
  127. Host: Liar - Answer: Brazen Beasts - Winner: Jon's Queen Consort
  128. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Devan Seaworth - Winner: Mym
  129. Host: Mym - Winner: Danny Flint - Winner: kissdbyfire
  130. Host: Mym - Winner: Tyrion's eyes - Winner: Jon's Queen Consort
  131. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Elenei - Winner: Mym
  132. Host: Mym - Answer: Coldhands' great elk - Winner: kissdbyfire
  133. Host: kissdbyfire - Answer: Porridge and Lamprey - Winner: Jon's Queen Consort
  134. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Marya Seaworth - Winner: Mym
  135. Host: Mym - Answer: Oswell Kettleblack - Winner: Liar
  136. Host: Liar- Answer: Heartsbane- Winner: Jon's Queen Consort
  137. Host: Jon's Queen Consort - Answer Briar's shadowcat - Winner: Petyr Baelish the First
  138. Host: Petyr Baelish the First - Answer: The Crone's lantern - Winner: Liar
  139. Host: Liar - Answer: Alyssa's Tears - Winner: Jon's Queen Consort
  140. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Ned Dayne's father- Winner Grey Stark
  141. Host: Grey Stark - Answer: Elwood Meadows - Winner Liar
  142. Host: Liar - Answer: Fifty-Four Tuns - Winner: Petyr Baelish the First
  143. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Donnelwood - Winner: kissdbyfire
  144. Host: kissdbyfire - Answer: The Liddle's green and white cloth - Winner: A Free Shadow
  145. Host: A Free Shadow - Answer: The arrow that killed Ygritte - Winner: Liar
  146. Host: Liar - Answer: Drogo's braid - Winner: A Free Shadow
  147. Host: A Free Shadow - Answer: What's behind Euron's patch? - Winner: -
  148. Host: A Free Shadow - Answer: Lommy Greenhands - Winner: Garlan Marius
  149. Host: Garlan Marius - Answer: The Moon Door - Winner: A Free Shadow
  150. Host: A Free Shadow - Answer: Joffrey's wedding pie - Winner: kissdbyfire
  151. Host: kissdbyfire - Answer: Jorelle Mormont - Winner: KhaleesiDany
  152. Host: KhaleesiDany - Answer: Urrax - Winner: A Free Shadow
  153. Host: A Free Shadow - Answer: The custom of exchanging cloaks at weddings - Winner: Garlan Marius
  154. Host: Garlan Marius - Answer: Honor - Winner: Jon's Queen Consort
  155. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Ermesande Hayford - Winner: Petyr Baelish the First
  156. Host: Petyr Baelish the First - Answer: The mermaid the Grey King married - Winner: Mym
  157. Host: Mym - Answer: The doors of the painter woman's house - Winner: King Doug
  158. Host: King Doug - Answer: Tytos Blackwood's cloak - Winner: kissdbyfire
  159. Host: Khal Pono - Answer: The Great Walrus - Winner: Petyr Baelish the First
  160. Host: Viserys's Queen - Answer: Brightroar - Winner: Crown
  161. Host: Crown - Answer: The leather cord that strangled Brandon Stark - Winner: Liar
  162. Host: Liar - Answer: Izembaro - Winner: A Free Shadow
  163. Host: A Free Shadow - Answer: Bellegere Otherys - Winner: Buckwheat
  164. Host: Buckwheat - Answer: The Seven-Pointed Star - Winner: DaniSnowborn
  165. Host: DaniSnowborn - Answer: Grey goose feathers - Winner: Buckwheat
  166. Host: Silver Spearwife - Answer: Sandor Clegane's Kingsguard cloak - Winner: A Free Shadow
  167. Host: A Free Shadow - Answer: The mouse seen by Sam in the library - Winner: Silver Spearwife
  168. Host: Buckwheat - Answer: Eddard Stark's bed - Winner: Crown
  169. Host: Crown - Answer: Jacelyn Bywater - Winner: Mym
  170. Host: Mym - Answer: ''There are no men like me. There's only me'' - Winner: Jon's Queen Consort
  171. Host: Jon's Queen Consort - Answer: The mammoth toy - Winner: A Free Shadow
  172. Host: A Free Shadow/Crown - Answer: The giant from 'The Last of the Giants' song - Winner: Him of Many Faces
  173. Host: Warg of Dragons - Answer: The Jade Sea - Winner: Silver Spearwife
  174. Host: Him of Many Faces - Answer: Ysillia's spoon - Winner: Liar
  175. Host: Liar - Answer: Smiler - Winner: Jon's Queen Consort
  176. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Longspear Ryk's half ear - Winner: Silver Spearwife
  177. Host: Silver Spearwife - Answer: Jon giving Ygritte the Lord's Kiss - Winner: Buckwheat
  178. Host: kissdbyfire - Answer: Chella's ear-necklace - Winner: Silver Spearwife
  179. Host: Buckwheat - Answer: The shadow assassin born under Storm's End - Winner: Petyr Baelish the First
  180. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Lomas Longstrider - Winner: Gingerly Grumkin
  181. Host: Gingerly Grumkin - Answer: Danaerys' ass - Winner: Buckwheat
  182. Host: Warg of Dragons - Answer: Dunk's trial of the Seven - Winner: Liar
  183. Host: Liar - Answer: Eddison Tollet - Winner: KhaleesiDany
  184. Host: Buckwheat - Answer: Moon Tea - Winner: famousatnight
  185. Host: Silver Spearwife - Answer: The Valonquar - Winner: Liar
  186. Host: Liar - Answer: Torrhen's knee - Winner: Jon's Queen Consort
  187. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Davos' letter to Marya - Winner: A Free Shadow
  188. Host: A Free Shadow - Answer: The Crone's lantern - Winner: Petyr Baelish the First
  189. Host: Maester Kym - Answer: Mycah - Winner: A Free Shadow
  190. Host: A Free Shadow - Answer: Rickon Stark - Winner: KhaleesiDany
  191. Host: KhaleesiDany - Answer: Drogo's Red - Winner: Silver Spearwife
  192. Host: Silver Spearwife - Answer: The Iron Price - Winner: KhaleesiDany
  193. Host: KhaleesiDany - Answer: Rhaenys' kitten Balerion - Winner: A Free Shadow
  194. Host: A Free Shadow - Answer: Davos' unions - Winner: Liar
  195. Host: Liar - Answer: The War for Cersei's cunt - Winner: A Free Shadow
  196. Host: Maester Kym - Answer: Brienne's Rainbow Guard cloak - Winner: Jon's Queen Consort
  197. Host: Silver Spearwife - Answer: Victarion's burned hand - Winner: Petyr Baelish the First
  198. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Joanna's tear in Jaime's dream - Winner: A Free Shadow
  199. Host: Petyr Baelish the First - Answer: Ironborn culture * - Winner: A Free Shadow
  200. Host: A Free Shadow - Answer: Poison on Oberyn's spear - Winner: Buckwheat
  201. Host: Buckwheat - Answer: Howland Reed - Winner: Liar
  202. Host: A Free Shadow - Answer: Sansa's love for Joffrey - Winner: Liar
  203. Host: Liar - Answer: Cersei throwing wine in Kevan's face - Winner: A Free Shadow
  204. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Brandon's wolfblood - Winner: A Free Shadow
  205. Host: A Free Shadow - Answer: Arya's hypothetical lord husband - Winner: Liar
  206. Host: Liar - Answer: Renly's armour - Winner: Jon's Queen Consort
  207. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Ygritte's hair - Winner: A Free Shadow
  208. Host: A Free Shadow - Answer: Power - Winner: Liar
  209. Host: Liar - Answer: The Game of Thrones - Winner: Silver Spearwife
  210. Host: Silver Spearwife - Answer: Tywin's smile - Winner: Liar
  211. Host: Liar - Answer: Bowen Marsh and Wick - Winner: A Free Shadow
  212. Host: A Free Shadow - Answer: Daenerys' nibbling on everything - Winner: hearmeroar92
  213. Host: Liar - Answer: Jaqen H'ghar's face - Winner: Winter's Knight
  214. Host: Winter's Knight - Answer: The Lace Serpent's tongue - Winner: Liar
  215. Host: Liar - Answer: The lion sacrificed by Azor Ahai - Winner: Winter's Knight
  216. Host: Liar - Answer: Stannis' silence - Winner: Buckwheat
  217. Host: KhaleesiDany - Answer: ''Little Bird'' - Winner: Mym
  218. Host: Mym - Answer: Year 282 AL - Winner: Warg of Dragons
  219. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Petyr taking Catelyn's maidenhead - Winner: Silver Spearwife
  220. Host: Silver Spearwife - Answer: Roslin Frey - Winner: Jon's Queen Consort
  221. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Danelle Lothson - Winner: Liar
  222. Host: The Prince of Winterfell - Answer: Ramsay's flaying knife - Winner: protar
  223. Host: Liar - Answer: Areo's axe - Winner: Jon's Queen Consort
  224. Host: protar - Answer: Selyse's mustache - Winner: Jon's Queen Consort
  225. Host: Buckwheat - Answer: The Battle of the Bells - Winner: protar
  226. Host: Yours truly - Answer: Theon's flayed penis - Winner: Jon's Queen Consort
  227. Host: Anzu - Answer: Hodor - Winner: Liar
  228. Host: Liar - Jaime sending Edmure's son with a trebuchet - Winner: MrsManderly
  229. Host: MrsManderly - Answer: Meera's frog spear - Winner: Anzu
  230. Host: Anzu - Answer: Dareon's boots - Winner: Liar
  231. Host: Liar - Answer: How should Arya stick 'em - Winner: MrsManderly
  232. Host: Liar - Answer: Septa Mordane - Winner: Jon's Queen Consort
  233. Host: Anzu - Answer: Barristan's Kingsguard sword - Winner: Liar
  234. Host: Liar - Answer: The stag that killled the direwolf mother - Winner: Anzu
  235. Host: Silver Spearwife - Answer: ''What is dead may never die, but rises again, harder and stronger.'' - Winner: Buckwheat
  236. Host: Buckwheat - Answer: Hazzea - Winner: Mym
  237. Host: Mym - Answer: Jeyne Westerling - Winner: Buckwheat
  238. Host: Buckwheat - Answer: Jaime and Brienne taking bath in Harrenhall - Winner: Silver Spearwife
  239. Host: protar - Answer: Oathkeeper - Winner: Liar
  240. Host: Liar - Answer: Jaqen's finger knife - Winner: Silver Spearwife
  241. Host: Silver Spearwife - Answer: Reek - Winner: Liar
  242. Host: Crown - Answer: Leonette Fossoway - Winner: Liar
  243. Host: Liar - Answer: The gravedigger at the Quiet Isle - Winner: Mym
  244. Host: Mym - Answer: Alannys Harlaw - Winner: Liar
  245. Host: Liar - Answer: The sept in Winterfell - Winner: TheMalcolm
  246. Host: TheMalcolm - Answer: Hardhome - Winner: Silver Spearwife
  247. Host: TheMalcolm - Answer: Jaime and Cersei - Winner: Jon's Queen Consort
  248. Host: Jon's Queen Consort - Answer: The things Jaime does for love - Winner: Liar
  249. Host: Liar - Answer: Lord Commander of the Night's Watch - Winner: A Free Shadow
  250. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: Maeker's signet ring held by Aegon V - Winner: Anzu
  251. Host: A Free Shadow - Answer: The Iron Fleet capturing ships during the voyage to Slaver's Bay - Winner: Liar
  252. Host: Mym - Answer: Theon's arrival at Winterfell as a ward - Winner: Liar
  253. Host: Liar - Answer: Qhorin's missing fingers - Winner: Silver Spearwife
  254. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: Pennytree - Winner: Liar
  255. Host: Liar - Answer: The song Sansa sings the Hound - Winner: DontCallMeLadyFluff
  256. Host: Silver Spearwife - Answer: Tommen's kittens - Winner: Mym
  257. Host: AryaSnow - Answer: The grave worm Arya plucks from the Kindly Man's kull - Winner: Mym
  258. Host: Mym - Answer: Ser Leslyn's Haigh's half ear - Winner: A Free Shadow
  259. Host: A Free Shadow - Answer: Wyman Manderly's livesaving fat - Winner: hearmeroar92
  260. Host: Liar - Answer: Ravens at the weirwood at the Isle of Ravens - Winner: Anzu
  261. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: Whitewalls - Winner: Liar
  262. Host: AryaSnow - Answer: The privy Tywin died in - Winner: DontCallMeLadyFluff
  263. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: Weasel's mother - Winner: AryaSnow
  264. Host: hearmeroar92 - Answer: The greyscale man that dragged Tyrion in the water - Winner: AryaSnow
  265. Host: AryaSnow - Answer: The corpse that stood at the prows of a ship in Dany's vision - Winner: Mym
  266. Host: Mym - Answer: Elia Martell - Answer: A Free Shadow
  267. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: Lowest level of Winterfell crypts - Winner: Liar
  268. Host: Liar - Answer: A trueborn child of Robert and Cersei - Winner: DontCallMeLadyFluff
  269. Host: AryaSnow - Answer: The doll that Arya rips apart - Winner: Liar
  270. Host: Liar - Answer: The place where Arya hides Needle - Winner: Vany Targaryen
  271. Host: AryaSnow - Answer: Drops of rain at the Red Wedding - Winner: Silver Spearwife
  272. Host: Silver Spearwife - Answer: The word Brienne shouted to Lady Stoneheart - Winner: DontCallMeLadyFluff
  273. Host: Liar - Answer: Words that rhyme with Reek - Winner: AryaSnow
  274. Host: AryaSnow - Answer: Bronn cleaning his nails with his knife - Winner: Liar
  275. Host: Liar - Answer: Arya bitting her lip - Winner: AryaSnow
  276. Host: A Free Shadow - Answer: Jaqen H'ghar's father - Winner: AryaSnow
  277. Host: AryaSnow - Answer: Barsena Blackhair - Winner: Mym
  278. Host: StuSeaworth - Answer: The Drunkard's Tower - Winner: Mym
  279. Host: Mym - Answer: Denyo Terys - Winner: DontCallMeLadyFluff
  280. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: Lady Webber's braid - Winner: Liar
  281. Host: Liar - Answer: The crows at the top of the broken tower Bran didn't feed - Winner: DontCallMeLadyFluff
  282. Host: hearmeroar92 - Answer: The grey girl that Melisandre sees in the flames - Winner: AryaSnow
  283. Winner: AryaSnow - Answer: The shadowcat Jon hears when in the Frostfangs - Winner: DontCallMeLadyFluff
  284. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: House Stark - Winner: Kiler Cacti
  285. Host: Silver Spearwife - Answer: Grumkins and Snarks - Winner: A Free Shadow
  286. Host: A Free Shadow - Answer: The direwolf dad - Winner: AryaSnow
  287. Host: A Bear covered in Fluff - Answer: Jorah’s talk about the common people - Winner: AryaSnow
  288. Host: AryaSnow - Answer: Camel's C*** - Winner: A Free Shadow
  289. Host: A Free Shadow - Answer: Septon Meribald's oranges - Winner: TheMalcom
  290. Host: TheMalcolm - Answer: The Wall's elevator - Winner: A Free Shadow
  291. Host: A Free Shadow - Answer: The black Baratheon hair - Winner: Jon’s Queen Consort
  292. Host: Jon’s Queen Consort - Anwer: Lord Magnar - Winner: Liar
  293. Host: Liar - Answer: The owl that lives in Winterfell - Winner: AryaSnow
  294. Host: AryaSnow - Answer: Seven Hells - Winner: hearmeroar92
  295. Host: Buckwheat - Answer: Viserys' golden crown - Winner: Jon’s Queen Consort
  296. Host: TheMalcom - Answer: Mance's bracer with the ruby - Winner: hearmeroar92
  297. Host: Liar - Answer: "Bugger you all" - Winner: eddard of the house stark
  298. Host: eddard of the house stark - Answer: Stannis grinding his teeth - Winner: Chelly
  299. Host: Chelly - Answer: Damphair's loincloth - Winner: Buckwheat
  300. Host: Buckwheat - Answer: Gargoyles at Dragonstone - Winner: A Free Shadow
  301. Host: DontCallMeLadyFluff - Answer: The mountain - winner: Jon’s Queen Consort
  302. Host: Jon’s Queen Consort - Answer: House Uller - Winner: hearmeroar92
  303. Host: TheMalcom - Answer: The Warrens - Winner: Liar
  304. Host: Liar - Answer: The wine that killed Joffrey - Winner: ledlevee
  305. Host: ledlevee- Answer: The fake Davos head hanging in white harbor - Winner: A Free Shadow
  306. Host: A Free Shadow - Answer: The only officially known way to kill a dragon - Winner: hearmeroar92
  307. Host: hearmeroar92 - Answer: Gerion and crew leaving for the journey - Winner: A Free Shadow
  308. Host: TheMalcolm - Answer: Lord Motoon being imprisond by Randyl Tarly - Winner: ledlevee
  309. Host: ledlevee - Answer: Aurane making away with the ships - Winner: A Free Shadow
  310. Host: A Free Shadow - Answer: All-for-Joffrey - Winner: ledlevee
  311. Host: ledlevee - Answer: Sweets - Winner: Liar
  312. Host: Liar - Answer: Weasel - Winner: DontCallmeLadyFluff
  313. Host: A Bear covered in Fluff - Answer: Sweetrobin's seizures - Winner: A free shadow
  314. Host: A Free Shadow - Answer: The rumours swirling on how Robert died - Winner: Liar
  315. Host: Liar - Answer: Robert's "Breastplate stretcher" - Winner: A Free Shadow
  316. Host: A Free Shadow - Answer: A drop of honour Littlefinger has - Winner: St. Arya of the Knife
  317. Host: The Malcolm - Answer: Kettleblacks - Winner: A Free Shadow
  318. Host: A Free Shadow - Answer: The characters on Arya's list - Winner: Liar
  319. Host: Liar - Answer: Lock of hair on the purse of the dead soldier - Winner: A Free Shadow
  320. Host: A Free Shadow - Answer: Jon lying to Ygritte that Castle Black is a real castle - Winner: Liar
  321. Host: Liar - Answer: Knighthood - Winner: A Free Shadow
  322. Host: A Free Shadow - Answer: Acorns in the grave of a NW recruit - Winner: Liar
  323. Host: St. Arya of the Knife - Answer: Lizard lion - Winner: A Free Shadow
  324. Host: A Free Shadow - Answer: Gendry apologizing to Arya for becoming a knight - Winner: eddard of house stark
  325. Host: eddard of the house stark - Answer: "And now it begins" - Winner: -
  326. Host: St. Arya of the Knife - Answer: Yohn royce's armor - Winner: King Euron Greyjoy
  327. Host: King Euron Greyjoy - Answer: Euron's smiling eye - Winner: Liar
  328. Host: Liar - Answer: The letter Theon burned on the show - Winner: Chelly
  329. Host: ledlevee - Answer: Rhaegar's rubies - Winner: A Free Shadow
  330. Host: Liar - Answer: Sandor's bed catching fire - Winner: MrsManderly
  331. Host: MrsManderly - Answer: Doran's gout - Winner: A Free Shadow
  332. Host: A Free Shadow - Answer: Sandor's scar - Winner: Liar
  333. Host: Liar - Answer: Hazzea's dad - Winner: Chelly
  334. Host: Chelly - Answer: The black streak in Darkstar's hair - Winner: Jon's Queen Consort
  335. Host: Jon’s Queen Consort – Answer: "I saw your birth, and that of your lord father before you." – Winner: Liar
  336. Host: Killer Cacti - Answer: Talking like Jaqen H'ghar - Winner: Chelly
  337. Host: Chelly - Answer: The monkeys on Victarion's ship - Winner: Liar
  338. Host: Liar - Answer: Arys and Arianne sexy time - Winner: Ghiscari
  339. Host: St. Arya of the Knife - Answer: The heart Dany eats - Winner: Liar
  340. Host: Liar - Answer: Robb's Crown - Winner: St. Arya of the Knife
  341. Host: A Free Shadow - Answer: Daario's golden tooth - Winner: TheMalcom
  342. Host: TheMalcom - Answer: Urathon Night Walker - Winner: A Free Shadow
  343. Host: A Free Shadow - Answer: Storms at Storm's End - Winner: Liar
  344. Host: Liar - Answer: Lemore's eyes - Winner: Jon’s Queen Consort
  345. Host: Jon’s Queen Consort - Answer: Jeyne Westerling who married Maegor the Cruel - Winner: Chelly
  346. Host: Chelly - Answer: "Play with her arse." - Winner: Killer Cacti
  347. Host: Killer Cacti - Answer: The god of tits and wine - Winner: eddard of the house stark
  348. Host: eddard of the house stark - Answer: The septa's teats Biter chewed off - Winner: Chelly
  349. Host: Chelly - Answer: SanSan's UnKiss - Winner: Liar
  350. Host: Liar - Answer: Varys' powders - Winner: A Free Shadow
  351. Host: A Free Shadow - Answer: Jon as a flour ghost - Winner: St. Arya of the Knife
  352. Host: St Arya of the Knife - Answer: Robert slapping Cersei - Winner: Liar

*The asimilation of Andal culture and religion in the Ironborn one following the Andal conquest.

Standings

  • Liar - Wins: 50
  • A Free Shadow - Wins: 47
  • Jon's Queen Consort - Wins: 26
  • Mym - Wins: 25
  • Silver Spearwife - Wins: 23
  • Petyr Baelish the First - Wins: 20
  • Crown - Wins: 15
  • kissdbyfire, TheMalcolm - Wins: 11
  • Buckwheat, AryaSnow - Wins: 9
  • DontCallMeLadyFluff - Wins: 8
  • Early Earl, KhaleesiDany - Wins: 7
  • Chelly, hearmeroar92 - Wins: 6
  • Khal Pono, Reek the Turncloak, Grey Stark, King Doug, DaniSnowborn, famousatnight, Anzu, ledlevee - Wins: 4
  • eddard of the house stark, Killer Cacti, St. Arya of the Knife, MrsManderly - Wins: 3
  • Roboginger, Garlan Marius, Winter's Knight , protar - Wins: 2
  • Edison B, Umel of Ys, Daughter of the Morning, The Prince of Winterfell, Seasick Drake, The Kingmaker, Ser Alek the Scummy, Him of Many Faces, Gingerly Gumkin, Warg of Dragons, Vany Targaryen, Ghiscari - Wins: 1

Number one position

  • Petyr Baelish the First, 87 rounds (obtained in round 1, lost in round 87)
  • Crown, 28 rounds (obtained in round 87, lost in round 115)
  • Petyr Baelish the First, 16 rounds (obtained in round 115, lost in round 131)
  • Mym, 24 rounds (obtained in round 131, lost in round 155)
  • Petyr Baelish the First, 38 rounds (obtained in round 155, lost in round 193)
  • A Free Shadow, 59 rounds (obtained in round 193, lost in round 252)
  • Liar, 65 rounds (obtained in round 252, lost in round 317)
  • A Free Shadow, 20 rounds (obtained in round 317, lost in round 337)
  • Liar, 15 rounds (obtained in round 337, lost in round 352)

Congratulations to Liar, who won the first act of the Twenty Questions Game.

________________________________________________________________________________________

REGISTRY ACT II

Below you'll find the registry record for act II.

Previous rounds

  1. Host: Liar - Answer: Sansa's wedding dress - Winner: A Free Shadow
  2. Host: A Free Shadow - Answer: The candle that can't replace the sun - Winner: ledlevee
  3. Host: ledlevee - Answer: Daenerys' hair burning off - Winner: Jon's Queen Consort
  4. Host: King Euron Greyjoy - Answer: Cloak made out of the skin of a King in the North - Winner: Liar
  5. Host: Liar - Answer: The story about the boy who hated stories - Winner: King Euron Greyjoy
  6. Host: King Euron Greyjoy - Answer: Ramsay knocking out and breaking Theon's teeth with a hammer - Winner: Killer Cacti
  7. Host: Liar - Answer: Waymar Royce's sword - Winner: A Free Shadow
  8. Host: A Free Shadow - Answer: Chainmail of Edwyn Frey felt by Catelyn at the Red Wedding - Winner: MrsManderly
  9. Host: TheMalcolm - Answer: Obara's whip - Winner: A Free Shadow
  10. Host: A Free Shadow - Answer: Blind dog at the Fingers - Winner: ledlevee
  11. Host: ledlevee - Answer: The dagger Cat used to kill Jinglebell - Winner: A Free Shadow
  12. Host: A Free Shadow - Answer: "Hot Pie!" - Winner: Liar
  13. Host: Liar - Answer: Gendry's mom - Winner: A Free Shadow
  14. Host: A Free Shadow - Answer: Tywin being mistaken for a king by Baratheon brothers - Winner: Jon’s Queen Consort
  15. Host: Jon’s Queen Consort - Answer: " 'What if wolves come?' 'Yield' " - Winner: St. Arya of the Knife
  16. Host: St. Arya of the Knife - Answer: ''My husband is the king and the king is my husband.'' - Winner: Liar
  17. Host: Jon's Queen Consort - Answer: Munda - Winner: A Free Shadow
  18. Host: Liar - Answer: Euron's dragon egg - Winner: Reek the Turncloak
  19. Host: A Free Shadow - Answer: The last harvest before winter that will probably not get done Winner: -
  20. Host: A Bear Covered in Fluff - Answer: Wedding ceremony between Dany and Hizdahr - Winner: ledlevee
  21. Host: St. Arya of the Knife - Answer: Sam's fat - Winner: Buckwheat
  22. Host: Crown - Answer: The Crown's debt - Winner: Liar
  23. Host: A Free Shadow - Answer: The End - Winner: MrsManderly
  24. Host: MrsManderly - Answer: ''I dreamed of you.'' - Winner: Crown
  25. Host: Crown - Answer: Wherever whores go - Winner: St. Arya of the Knife
  26. Host: St. Arya of the Knife - Answer: "They are quite a pair, Stannis and Renly. The iron gauntlet and the silk glove." - Winner: Volonqar
  27. Host: TheMalcolm - Answer: "Better not let her lord grandfather host the wedding?" - Winner: A Free Shadow
  28. Host: Liar - Answer: Dog - Winner: TheMalcolm
  29. Host: TheMalcolm - Answer: Black Cells - Winner: Liar
  30. Host: A Free Shadow - Answer: Hot Pie's pies - Winner: Chelly
  31. Host: Chelly Answer: "King Robb is warring, my lord. Not playing at tourney." Winner: eddard of the house stark
  32. Host: eddard of the house stark - Answer: ''Maybe I told the Great Stallion to fuck himself .'' - Winner: Chelly
  33. Host: Chelly - Answer: Arya's Bolton garb - Winner: eddard of the house stark
  34. Host: Liar - Answer: Crunch & Pretty Pig - Winner: MrsManderly
  35. Host: KhaleesiDany - Answer: The lion Cersei touched at Casterly Rock - Winner: Liar
  36. Host: A Free Shadow. - Answer: The sailor telling Arya their names - Winner: A Bear covered in Fluff
  37. Host: TheMalcolm - Answer: Lady Graceford and Lady Merryweather - Winner: Buckwheat
  38. Host: A Bear covered in Fluff - Answer: "He has a song... '' * - Winner: Khaleesi Dany
  39. Host: EddardCorleone - Answer: The Dance of the Dragons - Winner: Chelly
  40. Host: Chelly - Answer: Cersei channeling Robert during her sex with Taena - Winner: Buckwheat
  41. Host: Buckwheat - Answer: Valyrian steel link of a maester's chain - Winner: Eddard Corleone
  42. Host: EddardCorleone - Answer: Bran The Builder building The Wall - Winner: eddard of the house stark
  43. Host: TheMalcolm - Answer: Sam's mouse - Winner: A Free Shadow
  44. Host: TheMalcolm - Answer: Titan of Braavos - Winner: A Free Shadow
  45. Host: TheMalcolm - Answer: Statue of young Illirio - Winner: Silver Spearwife
  46. Host: Silver Spearwife - Answer: A Song of Ice and Fire (the books) - Winner: Buckwheat
  47. Host: Buckwheat - Answer: Naath - Winner: eddard of the house stark
  48. Host: eddard of the house stark - Answer: Theon "bending" to his task Winner: Silver Spearwife
  49. Host: TheMalcolm/A Free Shadow - Answer: ''A pox to both your gods'' - Winner: eddard of the house stark
  50. Host: eddard of the house stark - Answer: The Shadow - Winner: A Free Shadow
  51. Host: Crown - Answer: King's blood - Winner: St. Arya of the Knife
  52. Host: A Free shadow - Answer: Arya saying that Robb wouldn't want to ransom her - Winner: eddard of the house stark
  53. Host: eddard of the house stark - Answer: Beric's seven deaths - Winner: Crown
  54. Host: Crown - Answer: Theon's chains - Winner: eddard of the house stark
  55. Host: A Free Shadow - Answer: Rickon's hair - Winner: Crown
  56. Host: Crown - Answer: Kingsgrave - Winner: eddard of the house stark
  57. Host: EddardCorleone - Answer: The Iron Throne - Winner: Liar
  58. Host: Liar - Answer: The direwolf on the Stark sigil - Winner: Crown
  59. Host: Crown - Answer: Rhaella Targaryen - Winner: eddard of the house stark
  60. Host: eddard of the house stark - Answer: ''Har!'' - Winner: Liar
  61. Host: Liar - Answer: Eddard's mother - Winner: eddard of the house stark
  62. Hosts: TheMalcolm/A Free Shadow - Answer: Myrcella and her maiming by Darkstar - Winner: eddard of the house stark.
  63. Host: eddard of the house stark - Answer: Aerys' uncut nails - Winner: Crown
  64. Host: Crown - Answer: Stygai - Winner: Justin is my name not Alex
  65. Host: Justin my name not Alex - Answer: Tyrion's goblet at Joffrey's wedding - Winner: eddard of the house stark
  66. Host: eddard of the house stark - Answer: Cersei twisting baby Tyrion's penis - Winner: TheMalcolm
  67. Host: TheMalcolm - Answer: Tyrion fixing the drains of Casterly Rock - Winner: The Lord's Kiss
  68. Host: eddard of the house stark - Answer: King Scab - Winner: Buckwheat
  69. Host: Buckwheat - Answer: Varys' little birds - Winner: The Lord's Kiss
  70. Host: TheMalcolm - Answer: The contracts Tyrion signed for the Second Sons - Winner: Buckwheat
  71. Host: Buckwheat - Answer: Dragonsteel - Winner: A Free Shadow
  72. Host: A Free Shadow - Answer: The lemons in Sansa's lemon cakes - Winner: eddard of the house stark
  73. Host: eddard of house stark - Answer: Rhaegar's book with the AAR prophecy - Winner: MrsManderly
  74. Host: MrsManderly - Answer: Gendel's children - Winner: Buckwheat
  75. Host: A Free Shadow - Answer: Salt the Brotherhood used on Freys and other hanged men - Winner: eddard of the house stark
  76. Host: eddard of the house stark - Answer: Gendry ringing Bella's bells - Winner: A Free Shadow
  77. Host: Buckwheat - Answer: Gared's execution - Winner: Crown
  78. Host: A Free Shadow - Answer: Stannis' balding head - Winner: eddard of the house stark
  79. Host: eddard of house stark - Answer: Valyrian purple eyes - Winner: TheMalcolm
  80. Host: The Malcom - Answer: Straw streak in Gerris Drinkwater's hair - Winner: eddard of house stark
  81. Host: Buckwheat - Answer: "Too Tully." - Winner: eddard of the house stark
  82. Host: Crown - Answer: Stannis' flaming heart - Winner: MrsManderly
  83. Host: MrsManderly - Answer: Sansa pleading for Ned's life - Winner: Crown
  84. Host: Crown - Answer: The War of the Five Kings - Winner: MrsManderly
  85. Host: MrsManderly - Answer: "Heh." - Winner: Buckwheat.
  86. Host: Buckwheat - Answer: "I took her castle, and she took my heart." - Winner: The Lord's Kiss
  87. Host: The Lord's Kiss - Answer: The flour Brienne buys in Duskendale - Winner: St. Arya of the Knife
  88. Host: St. Arya of the Knife - Answer: The wolf Arya sees while peeing in the woods - Winner: Winter's Knight
  89. Host: Winter's Knight - Answer: The horse killed and buried with the first man to die in the Red Waste - Winner: Volonqar
  90. Host: Volonqar - Answer: Ary becoming no-one - Winner: Crown
  91. Host: eddard of the house stark - Answer: Lemore's stretchmarks - Winner: Liar
  92. Host: Liar - Answer: The tickler's questions - Winner: Volonqar
  93. Host: The Malcolm - Answer: Cersei crying at Tommen's wedding - Winner: Buckwheat
  94. Host: Buckwheat - Answer: Quaithe's mask - Winner: Crown
  95. Host: Crown - Answer: Caggo Corpsekiller's Valyrian arakh - Winner: eddard of the house stark
  96. Host: eddard of the house stark - Answer: People believing Dany was dead in Dance - Winner: Chelly
  97. Host: Chelly - Answer: Ygritte slitting the throat of the man Jon refused to kill - Winner: eddard of the house stark
  98. Host: eddard of the house stark - Answer: Wyllis Manderly - Winner: Crown
  99. Host: Crown - Answer: Barristan Selmy taunting Drogon - Winner: TheCrannogDweller
  100. Host: TheCrannogDweller - Answer: Aerion Targaryen - Winner: Crown
  101. Host: TheMalcolm - Answer: Switch back stair at the Wall - Winner: TheCrannogDweller
  102. Host: TheCrannogDweller - Answer: The cup Aerion used to drink wildfire - Winner: Crown
  103. Host: Chelly - Answer: Theon's golden chain that was mocked by Balon - Winner: eddard of the house stark
  104. Host: eddard of the house stark - Answer: King of Tormund's Hairy Butt Crack - Winner: Mym
  105. Host: Mym - Answer: "The boy" in Jon Snow - Winner: A Free Shadow
  106. Host: A Free Shadow - Answer: The featherbed in Tom o' Sevens song - Winner: eddard of the house stark
  107. Host: Crown - Answer: Archibald Yronwood - Winner: Buckwheat
  108. Host: Buckwheat - Answer: Daenerys' titles - Winner: eddard of house stark
  109. Host: eddard of the house stark - Answer: Jon thinking about messing up Arya's hair and call her little sister - Winner: Buckwheat/Crown (tie)
  110. Host: Crown - Answer: The singer at the Red Wedding - Winner: Buckwheat
  111. Host: Buckwheat - Answer: The Dornishmen's Wife - Winner: Crown
  112. Host: Crown - Answer: Stannis Baratheon - Winner: Buckwheat
  113. Host: Mym - Answer: Weirwood leaves - Winner: eddard of the house stark
  114. Host: eddard of the house stark - Answer: "A boy becomes a girl" - Winner: Julifay
  115. Host: Julifay - Answer: Vargo's lost ear - Winner: eddard of the house stark
  116. Host: eddard of the house stark - Answer: Petyr Baelish - Winner: Crown
  117. Host: Crown - Answer: Aurane Waters - Winner: eddard of the house stark
  118. Host: eddard of the house stark - Answer: Joffrey kissing Sansa - Winner: Crown
  119. Host: Crown - Answer: ''A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only once.'' - Winner: Mym
  120. Host: Mym - Answer: "Hodor." - Winner: eddard of the house stark
  121. Host: StuSeaworth - Answer: The unknown Liddle Bran meets - Winner: Julifay
  122. Host: Julifay - Answer: The Clegane sister - Winner: Chelly
  123. Host: Chelly - Answer: "Her cunt became the world." - Winner: Buckwheat
  124. Host: eddard of the house stark - Answer: "You don't want to wake the dragon, do you?" - Winner: The She Wolf
  125. Host: The She Wolf - Answer: Tysha - Winner: Jaime's Wench
  126. Host: TheMalcolm and A Free Shadow - Answer: Storm Crow - Winner: Buckwheat
  127. Host: eddard of house stark - Answer: Balerion - Winner: Buckwheat
  128. Host: MrsManderly - Answer: The Unsullied bathing in the sea to be purified by their goddess - Winner: Mym
  129. Host: Mym - Answer: Oswell Whent's helmet - Winner: Volonqar
  130. Host: Volonqar - Answer: Tyrion playing cyvasse with Young Griff - Winner: Mym
  131. Host: Mym - Answer: Moelle - Winner: Jaime's Wench
  132. Host: Jaime's Wench - Answer: Jaime's phantom fingers - Winner: -
  133. Host: Crown - Answer: Stannis' nod of approval - Winner: eddard of the house stark
  134. Host: eddard of the house stark - Answer: The theory that Sarella is Alleras - Winner: Julifay
  135. Host: Julifay - Answer: "Though all men despise us." - Winner: Buckwheat
  136. Host: Buckwheat - Answer: Sansa's first flowering - Winner: Hear Me Type!
  137. Host: Hear Me Type! - Answer: Tomard - Winner: Crown
  138. Host: Crown - Answer: Stannis crushing the Iron Fleet - Winner: eddard of the house stark
  139. Host: eddard of the house stark - Answer: The woman whose name Rhaegar whispered before he died - Winner: Mym
  140. Host: Mym - Answer: Sygerrik of Skagos - Winner: eddard of the house stark
  141. Host: eddard of the house stark - Answer: "Rhaegar fought valiantly, Rhaegar fought nobly, Rhaegar fought honorably. And Rhaegar died" Winner: Jaime's Wench
  142. Host: Jaime's Wench - Answer: Snow in the Riverlands - Winner: The Lord's Kiss
  143. Host: The Lord's Kiss - Answer: The tattoo on Cragorn's chest - Winner: Mym
  144. Host: StuSeaworth - Answer: "Gentler than the Lannisters, is drier than the sea." - Winner: Hear Me Type!
  145. Host: Jaime'sWench - Answer: Tommen outlawing beets - Winner: LadyWendy
  146. Host: LadyWendy - Answer: The gray hair plucked from Jaime's beard - Winner: Jaime's Wench
  147. Host: Crown - Answer: Stannis' wedding bed - Winner: eddard of the house stark
  148. Host: eddard of house stark - Answer: "I only rescue maidens." - Winner: Buckwheat
  149. Host: Buckwheat - Answer: The bloodorange Arya threw at Sansa - Winner: Jaime's Wench
  150. Host: Jaime's Wench - Answer: Tansy - Winner: Crown
  151. Host: Crown - Answer: Brynden Tully's whereabouts - Winner: A Free Shadow
  152. Host: eddard of the house stark - answer: The alchemists that Jaime executed - Winner: Jaime's Wench
  153. Host: eddard of house stark - Answer: Robert's tapestries that Littlefinger wanted - Winner: Buckwheat
  154. Host: eddard of the house stark - Answer: Edmure's floppy fish - Winner: A Free Shadow
  155. Host: Buckwheat - Answer: Aemon Battleborn/Steelsong - Winner: lozeldatkm
  156. Host: Crown - Answer: Brienne's wooden tourney sword - Winner: Jaime's Wench
  157. Host: A Free Shadow - Answer: The crabapple Arya threw at Gendry - Winner: AryaSnow
  158. Host: eddard of the house stark - Answer: "You swore a vow to guard the king, not to judge him." - Winner: The Lord's Kiss
  159. Host: Mym - Answer: Tanselle Too-Tall and Rohanne Webber - Winner: brAnthelAstgreenseer
  160. Host: brAnthelAstgreenseer - Answer: Lyanna pouring wine over Benjen's head - Winner: eddard of the house stark
  161. Host: eddard of the house stark - Answer: Cersei exploring the "myrish swamp" - Winner: King Euron Greyjoy
  162. Host: King Euron Greyjoy - Answer: "Only Cat." - Winner: eddard of the house stark
  163. Host: eddard of the house stark - Answer: Beric's flaming sword - Winner: Jaime's Wench
  164. Host: Julifay Greyiron - Answer: "I am alive, and drunk on sunlight." - Winner: Mym
  165. Host: Jaime's Wench - Answer: Tyrion's love for Shae - Winner: Crown
  166. Host: Crown - Answer: Patchface's helm - Winner: Mym
  167. Host: Mym - Answer: The Maiden - Winner: lozeldatkm
  168. Host: The BlackBear - Answer: Daven Lannister's Beard - Winner: Buckwheat
  169. Host: Buckwheat - Answer: The Maiden - Winner: Silver Spearwife
  170. Host: Silver Spearwife - Answer: House Silverfist - Winner: Buckwheat
  171. Host: A Free Shadow - Answer: The poof of smoke Arya vanished in - Winner: Julifay Greyiron
  172. Host: Julifay Greyiron - Answer: The drowning of Sawane Botley - Winner: Buckwheat
  173. Host: TheMalcolm - Answer: Gyles Rosby's handkerchief - Winner: A Free Shadow
  174. Host: Jaime's Wench - Answer: The child's cut off head brought to Cersei - Winner: The BlackBear
  175. Host: The BlackBear Answer: Gregor's migraines Winner: A Free Shadow
  176. Host: Crown - Answer: The different coat - Winner: -
  177. Host: TheMalcolm - Answer: Squishers - Winner: The BlackBear
  178. Host: Crown - Answer: Jaime Lannister - Winner: Jaime's Wench
  179. Host: Jaime's Wench - Answer: Brynden telling stories from the war of the Ninepenny kings - Winner: eddard of the house stark
  180. Host: eddard of the house stark - Answer: Mice at the Nightfort - Winner: Julifay
  181. Host: eddard of the house stark - Answer: The bottoms that polished the Stark seat - Winner: -
  182. Host: Winter's Knight - Answer: The wywern and the hellhound (gargoyles at Dragonstone) - Winner: eddard of house stark
  183. Host: A Free Shadow - Answer: The bridge at the Twins - Winner: Winter's knight
  184. Host: eddard of the house stark - Answer: Serving when serving was safe - Winner: A Free Shadow
  185. Host: Ghost of Groat - Answer: Egg's signet - Winner: Mym
  186. Host: Mym - Answer: Nissa Nissa's heart/breast - Winner: Winter's Knight
  187. Host: A Free Shadow - Answer: The fruittree Robert mentions - Winner: -
  188. Host: The BlackBear Answer: The cedar chest containing envoys heads sent to Dany from Mantarys Winner: StuSeaworth
  189. Host: StuSeaworth Answer: Davos pride at his sons ability to keep their ships in line Winner: The BlackBear
  190. Host: A Free Shadow - Answer: The real name of Jaqen H'ghar - Winner: -
  191. Host: Julifay Greyiron - Answer: the grass of the Dothraki Sea (Hranna) - Winner: A Free Shadow.
  192. Host: Jaime's Wench - Answer: Cersei's stillborn with Robert from the TV show - Winner: SansaforPrez
  193. Host: brAnthelAstgreenseer - Answer : The first Apple that Alleras hit - Winner: -
  194. Host: Olaf Manderly - Answer: Roland Crakehall - Winner: Julifay Greyiron
  195. Host: lozeldatkm - Answer: A clout in the ear - Winner: Ser Laughing Storm
  196. Host: The BlackBear - Answer: The Webbed Fingers of House Borell - Winner: Jaime's Wench
  197. Host: Alestrius - Answer: The pin of the Hand of the King - Winner: lozeldatkm
  198. Host: lozeldatkm - Answer: The dragonglass cache from the Fist of the First Men - Winner: Buckwheat
  199. Host: Buckwheat - Answer: Mycah's death - Winner: A Free Shadow
  200. Host: Free Shadow - Answer: Renly's Grave - Winner: The BlackBear
  201. Host: The BlackBear - Answer: Arthur Dayne killing the Smiling Knight of the Kingswood Brotherhood - Winner: Turinqui-Calima
  202. Host: Turinqui-Calima - Answer: Mormont's raven saying 'Jon Snow' - Winner: A Free Shadow
  203. Host: Jon’s Queen Consort - Answer: “It ends in blood, as it began" “It ends when Casterly Rock is cracked open, so the sun can shine on the maggots and the worms within. It ends with the utter ruin of Tywin Lannister and all his works.” - Winner: KingGendry
  204. Host: KingGendry - Answer: The foot manacles put on Asha after being captured at Deepwood - Winner: The Blackber
  205. Host: Jaime’s Wench - Answer: Tywin teaching Jaime how to read - Winner : brAnthelAstgreenseer
  206. Host: Jon’s Queen Consort - Answer: Mummer's farce (Wyman) - Winner: Jaime’s Wench
  207. Host: Jaime’s Wench - Answer: The ancient stone bridge that Bitterbridge is named after - Winner: Turinqui-Calima
  208. Host: Turinqui-Calima - Answer: Cortnay Penrose being killed by a Shadow Assasin - Winner: Pliskin
  209. Host: Pliskin - Answer: Gregor Clegane's Greatsword - Winner: The BlackBear
  210. Host: The BlackBear - Answer: Jorah Mormont's demon face brand - Winner: Turinqui-Calima
  211. Host: A Free Shadow - Answer: Jon Snow - Winner: The BlackBear
  212. Host: The BlackBear - Answer: The brass plate Dany and Mormont use in Qarth - Winner: Turinqui-Calima
  213. Host: Turinqui-Calima - Answer: Egg's green dragon egg - Winner: The BlackBear
  214. Host: Diremitar - Answer: Rattleshirts giant skull helmet - Winner: lozeldatkm
  215. Host: lozeldatkm - Answer: Tyrion pissing off the Wall - Winner: diremitar
  216. Host: Diremitar - Answer: Ragman's Harbor - Winner: Turinqui-Calima
  217. Host: Turinqui-Calima - Answer: Jon Connington showing Rhaegar the roof of Griffin's Roost - Winner: winwolf
  218. Host: winwolf - Answer: Blind Arya knowing who was hitting her by warging into the cat - Winner: Turinqui-Calima
  219. Host: Crown - Answer: Stannis' letter - Winner: Anon - Jon
  220. Host: Anon - Jon - Answer: Jon's dream where he is armoured in Ice with a burning sword - Winner: The BlackBear
  221. Host: Turinqui-Calima - Answer: Masha Heddle - Winner: KingGendry
  222. Host: Lord Bresteil of the North - Answer: Arstan Selmy - Winner: Turinqui-Calima
  223. Host: Turinqui-Calima - Answer: Roose Bolton being leeched - Winner: Mrs. Manderly
  224. Host: MrsManderly - Answer: Tycho's fully hat - Winner: Woftis
  225. Host: Woftis - Answer: Songs and Stories from the Seven Kingdoms (Jorah's gift to Dany) - Winner: Crown
  226. Host: Crown - Answer: Daenerys' Wedding Dress - Winner: Woftis
  227. Host: Woftis - Answer: Mord - Winner: so end my foes
  228. Host: so end my foes - Answer: Night's King - Winner: Woftis
  229. Host: Woftis - Answer: Weirwood Throne of the Eyrie - Winner: so end my foes
  230. Host: diremitar - Answer: Shitmouth - Winner: The BlackBear

* "He has a song... he is the prince that was promised and his is the song of Ice and Fire," conversation Dany overhears in the house of the undying

Standings

  • eddard of the house stark - Wins: 34
  • Buckwheat, Crown - Wins: 22
  • A Free Shadow - Wins: 20
  • Jaime's Wench - Wins: 11
  • The BlackBear - Wins: 10
  • Liar, Mym - Wins: 9
  • Julifay Greyiron, MrsManderly - Wins: 6
  • The Lord's Kiss, lozeldatkm, Turinqui-Calima - Wins: 5
  • St. Arya of the Knife, Chelly, Volonqar, - Wins: 4
  • ledlevee, TheMalcolm, Silver Spearwife, Winter's Knight, woftis - Wins: 3
  • Jon’s Queen Consort, TheCrannogDweller, Hear Me Type!, King Euron Greyjoy, brAnthelAstgreenseer, KingGendry, so end my foes - Wins: 2
  • Killer Cacti, Reek the Turncloak, A Bear covered in Fluff, Khaleesi Dany, EddardCorleone, Justin is my name not Alex, Chelly, The She Wolf, Lady Wendy, AryaSnow, StuSeaworth, SansaforPrez, Ser Laughing Storm, Pliskin, diremitar, winwolf, Anon - Jon - Wins: 1

Number one position

  • A Free Shadow, 62 rounds (obtained in round 1, lost in round 62)
  • eddard of the house stark, ? rounds (obtained in round 62, lost in round ?)

________________________________________________________________________________________

PREVIOUS ANSWERS

In the post below you'll find a list of all the previous answers, divided in categories in alphabetic order. The list is maintained by Jon's Queen Consort, as mentioned above. Once again, big thanks to her!

Buckwheat is now updating the list here, due to Jon's Queen Consort's absence. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIST LAST UPDATED IN 26.2.2014

After Buckwheat's excellent work this list is now updated. THANK YOU BUCK!

I will keep updated it.

Previous answers (in categories and alphabetic order)


Characters
Human (male)
a king who eats frogs while standing on one leg
Aegon Frey
Aegor Bittersteel Rivers
Aemon Battleborn/Steelsong
Aerion Targaryen
Alequo Adarys
Archibald Yronwood
Areo Hotah
Arstan Selmy
Arthur Dayne
Arya's hypothetical lord husband
Aurane Waters
Balon Swann
Benfred Tallhart
Biter
Brynden Rivers
Catelyn's unborn brothers
Cersei's stillborn with Robert from the TV show
Chett
Denyo Terys
Devan Seaworth

Drowned man Emmond

Eddison Tollett
Elwood Meadows
Eustae Osgrey
Gared
Garin the Great
Gilly and Craster's son
Glendon Flowers (Ball) a.k.a. Knight of the Pussywillows
Gormond Goodbrother
Haggon
Hallis Mollen
Harl the Handsome

Harmen Uller

Harwin
Hazzea's dad
Hodor
Howland Reed
Izembaro
Jacelyn Bywater
Jaime Lannister
Jaqen H'ghar's father
Jon as a flour ghost
Jon Snow
Kem
King Scab

Lewis Lanster
Lommy Greenhands
Lomas Longstrider
Lord Edgar Yronwood
Lord Magnar

Lucamore the Lusty

Lucas Blackwood

Lync
Maester Kedry
Marselen
Moqorro
Mord
Mycah
Ned Dayne's father
Night's King
Oswell Kettleblack
Oswell Whent
Petyr Baelish
Roland Crakehall

Ser Roland storm the bastard of Nightsong

Shitmouth
Stalwart Shield
Stannis Baratheon
Strong Belwas

Ricasso

Rickon Stark
Reek
Shitmouth
Sweetrobin (Robert Arryn)
The gravedigger at the Quiet Isle
The Great Walrus
the lord from Yrgitte's story who peeled the skin of Bael the Bards son and wore him for a cloak (character)
The Merchant's House's innkeeper's cousin

The miller's sons
The Mountain
The murder of Little Walder
The singer at the Red Wedding
Theon Greyjoy
The stableboy killed by Gregor Clegane
The unknown Liddle Bran meets
Togg Joth
Tyrion Tanner
Urathon Night Walker
Willam Stark

Willem (show-only, the man Yoren killed)
Wyllis Manderly

Human (female)
Alannys Harlaw
Allyria Dayne

Amerie Frey (Gatehouse Ami)

Bellegere Otherys
Barsena Blackhair
Dalla
Danelle Lothson
Danny Flint
Eddard's mother
Elaena Targaryen
Elenei
Elia Martell

Elza/Ella the slave weaver

Ermesande Hayford
Gendry's mom
Graces (Meereen priestesses)
Hazea
Hildy
Holly
Jeyne Westerling
Jeyne Westerling who married Maegor the Cruel
Jorelle Mormont
Jyana Reed

Lanna (the pretty young whore in Braavos)
Leonette Fossoway

Lyanna Stark
Lynesse Hightower
Marya Seaworth
Masha Heddle
Mother Mole
Munda

Myrtle the spearwife

Pia
Septa Moelle
Septa Mordane
Serala of Myr
Sweets

Red Jeyne

Rhaella Targaryen
Rosey
Roslin Frey
Tansy
The Clegane sister
The Dornishman's Wife
The grey girl that Melisandre sees in the flames
The ugly little girl
The white- haired woman that Bran saw in Bran III in Dance
Tysha
Weasel
Weasel's mother
Ygritte

Humans (group)

Alyssane and Gwynesse
Bowen Marsh and Wick
Brazen Beasts
Denys Mallister and Cotter Pyke
Gendel's children

Gendry and Edric Storm

Gerion and crew leaving for the journey
Jaime and Cersei
Kettleblacks
Lady Graceford and Lady Merryweather
Left and Right

Little and Big Walder

Porridge and Lamprey
Tanselle Too-Tall and Rohanne Webber
The characters on Arya's list
The Freys used in the Frey Pies

Tyrion, Harrold Hardying, Willas Tyrell and Joffrey

Varys' little birds

Animal
Balerion
Blind dog at the Fingers
Briar's shadowcat
Coldhand's great elk
Dog called Dog
Drogo's Red
Honor
Honor (the horse)
Jon Arryn's favorite falcon
Kindly man's worm
Lizard lion
Loras' mare in heat
Mice at the Nightfort
Proudwing
Silver

Silverwing

Smiler
Rhaenys' kitten Balerion
The direwolf dad
The direwolves' mother
the frogs the Reeds offer for harvest
The grave worm Arya plucks from the Kindly Man's skull
The last Direwolf seen south of the wall
The lion killed by Clegane's dogs
The lion sacrificed by Azor Ahai
The Lion Cersei touched at Casterly Rock
The mouse that Sam sees in the library (been done twice)
The one eyed mule that sees Jaime
The owl that lives in Winterfell
The shadowcat Jon hears in the Frostfangs
The stag that killed the direwolf mom
The vixen Arya sees when she is trying to escape the BwB

Three black swans Arya saw in the God's eye
Urrax
White Hart
Zorse

Animals (group)
Crunch & Pretty Pig
House Clegane's three dogs
Melisandre's leeches
Nymeria's pack
The crows at the top of the broken tower Bran didn't feed
The monkeys on Victarion's ship

Three black swans Arya saw in the God's eye
Tommen's kittens

Two fawns Tommen had as pets

Ravens at the weirwood at the Isle of Ravens

Deities
Old Man of the River
The god of tits and wine
The Maiden (been done twice)
The Seven

The Storm God

Miscellaneous
A trueborn child of Robert and Cersei
All-for-Joffrey
Grumkins and Snarks
Leaf

Shadow wolves fighting on the wall

"Ser Daisy" (in reference to Loras)
Squishers
The bravest person in the BwB Cave (TV show specific)
The cropse that stood at the prow of a ship in Dany's vision
The giant from 'The Last of the Giants' song
The greyscale man that dragged Tyrion under water
The mermaid the Grey King married
The Other slain by Sam
The shadow assassin born under Storm's End
The Valonqar

Objects
Food
Coldhand's supper
Davos' onions
Hot Pie's pies
Joffrey's wedding pie
Mance's bracer with the ruby
Salt the Brotherhood used on Freys and other hanged men
Septon Meribald's oranges
Singer's stew
Renly's peach
The crabapple Arya threw at Gendry
The first Apple that Alleras hit
The flour Brienne buys in Duskendale
The lemons in Sansa's lemon cakes
The poisoned honeyed locusts
Tyrion's mushrooms

Drinks
Arbor Gold
Dornish Red
Moon Tea
The milk that blinded Arya
The wine that killed Joffrey

Weaponry
Areo's axe
Asha's axe
Barristan's Kingsguard sword
Beric's flaming sword
Brienne's wooden tourney sword
Brightroar
Caggo Corpsekiller's Valyrian arakh
Gregor Clegane's Greatsword
Hearteater
Heartsbane
Just Maid (the sword)
Jaqen's finger knife
Lady Forlorn
Meera's frog spear
Oathkeeper
Oathkeeper, Ice and Oathbreaker
Obara's whip
Poison on Oberyn's spear
Red Rain
Ramsay's flaying knife
The arrow that killed Ygritte
The dagger Cat used to kill Jinglebell
Waymar Royce's sword
Widow's Wail

Clothing
Arya's Bolton garb
Arya's dress from Lady Smallwood
Brienne's Rainbow Guard cloak

Cersei's dress that Osney ripped

Cloak made out of the skin of a King in the North
Daenerys' Wedding Dress
Damphair's loincloth
Dareon's boots
Jalabhar Xho's cape
Morna's weirwood mask

Ned's gloves handed to Jory

Sandor Clegane's Kingsguard cloak
Sansa's wedding dress
The hidden Night's Watch cloak on the Fist
Tycho's fully hat
Tytos Blackwood's cloak

Jewelry
Brynden Tally's blackfish brooch
Dany's amethyst collar
Chella's ear-necklace
Lyanna's laurel of blue winter roses
Maekar's signet ring held by Aegon V
Melisandre's necklace
Ned's badge of office
Robb's Crown
Sansa's hairnet
Theon's golden chain that was mocked by Balon
The pin of the Hand of the King
The scarlet silk patches in Mance's cloak
Tobho Mott's Sapphire Necklace
Tormund's gold armband
Viserys' golden crown

Armour

Bran's padded armour

Chainmail of Edwyn Frey felt by Catelyn at the Red Wedding
Dunk's shield
Oswell Whent's helmet
Rattleshirts Giant Skull Helmet
Renly's armour
The Hound's helmet
The Knight of the Laughing Tree's shield
Yohn royce's armor

Body parts

A piece of Baelor's brain
A piece of Theon's flayed skin

Aerys' uncut nails

Arianne's nipples
Arya's first new face
Bittersteel's gilded skull
Brandon's penis
Brandon's wolfblood
Camel's C***
Danaerys' ass
Daven Lannister's beard
Drogo's braid
Edmure's floppy fish
Euron's smiling eye
heads whispering good counsel to old Crabb
Gregor's Head
Grey goose feathers
Grey Wind's severed head
Jaqen H'ghar's face
Jeyne Westerling's changing hips
Joanna's tear in Jaime's dream
Jorah Mormonts Demon Face Brand
King's blood
Lady Webber's braid
Lemore's eyes
Lemore's stretchmarks
Leslyn Haigh's half ear
Lock of hair on the purse of the dead soldier
Longspear Ryk's half ear
lord Nestor Roice's mole
Margaery's maidenhead
Ned's bones
Nissa Nissa's heart/breast
Qhorin's missing fingers
Rickon's hair
Sam's fat
Sandor's scar
Stannis' balding head
Straw streak in Gerris Drinkwater's hair
The black Baratheon hair
The black streak in Darkstar's hair
The blood Cersei gave to Maggy the Frog
The bottoms that polished the Stark seat
The childs head that was cut off and brought to Cersei
The fake Davos head hanging in white harbor
The heart Dany eats
The Lace Serpent's tongue
The septa's teats Biter chewed off
The Webbed Fingers of the Borrell family
Theon's flayed penis
Tormund's member
Torrhen's knee
Tyrion's eyes
Tyrion's nose
Selyse's mustache
Valyrian purple eyes
Vargo's lost ear
Varys' balls
Victarion's burned hand
Wyman Manderly's lifesaving fat
Ygritte's hair

Books
Rhaegar's book with the AAR prophecy
Songs and Stories from the Seven Kingdoms (Jorah's gift to Dany)
The book Tyrion gifts to Joffrey

The Seven-Pointed Star
The White Book

Letters
Davos' letter to Marya
Letter Ned contemplated sending to Hon while in black cells
Lyanna Mormont's letter
Ramsay's letter
Stannis' letter
The Contract between Stannis Baratheon and the Iron BankThe letter Theon burned on the show

Ships
Iron Victory

Mummer's ship in Braavos
Sea Bitch
Storm Crow
Windproud

Trees, plants & flowers
Acorns in the grave of a NW recruit
Flowers Daario brought Dany each night of their trip from Yunkai to Meereen

Moss in the south ear

Pennytree
seaweed in Damphair's beard
The fruittree Robert mentions
The grass of the Dothraki Sea (Hranna)
the pine trees in Braavos

Miscellaneous
A Cyvasse trebuchet
A mummer's dragon
Aemon's blindness
Aeron's waterskin
Beric Dondarrion's 9000 golden dragons' note
Blue Bard's lute
Brass Plate Dany and Mormont use in Qarth
Cersei's drawing of herself with Rhaegar on a dragon
Daario's golden tooth
Dragonglass candle
Dragonsteel
Drops of rain at the Red Wedding
Eddard Stark's bed
Edmure's gallow
Egg's Green Dragon Egg
Egg's signet
Euron's dragon egg
Gargoyles at Dragonstone
Gyles Rosby's handkerchief
Iron Throne
Jaime's golden hand

King's decree giving Riverrun to Emmon Frey

Longclaw's pommel
Patchface's helm
Poisoned coins of the House of Black and White
Quaithe's mask
Renly's Grave
Rhaegar's rubies
Robb's will
Robert's "Breastplate stretcher"
Sansa's bloodied and burned bedsheets

Sansa's Hair Dye

Sansa's snowcastle
Sapphires
Snowflakes in Robb's hair
Stannis' ram for the King's Gate
Statue of young Illirio
The Bear Pelt Tormund takes off the She-Bear in his story
The candle that can't replace the sun

the cask Tyrion was smuggled from ship to Illyrio's villa in.
The cedar chest containing envoys heads sent to Dany from Mantarys
The coin in the dungeon in King's Landing
The contracts Tyrion signed for the Second Sons
The Crone's lantern
The cup Aerion used to drink wildfire
The different coat
The direwolf on the Stark sigil
The ditchdigger's shovels
The doll that Arya rips apart
The dragonglass cache from the Fist of the First Men
The featherbed in Tom o' Sevens song
The Iron Throne
The leather cord that strangled Brandon Stark
The Liddle's green and white cloth
The mammoth toy
The foot manacles put on Asha after being captured at Deepwood
The Myrish carpet in the Selhorys brothel
The poof of smoke Arya vanished in
The sphinxes at the Citadel
The Wall's elevator
The wywern and the hellhound (gargoyles at Dragonstone)
Theon's chains
Tyrion's goblet at Joffrey's wedding
Tywin's smile
Valyrian steel link of a maester's chain
Varys' powders
Weirwood leaves
Weirwood Throne of the Eyrie
Wex's carvings
Ysillia's spoon

Places
Cities
Donnelwood
Hardhome
Kingsgrave
Stygai

Buildings

Castamere
Daznak's pit
Inn at the Crossroads
Lowest level of Wintefell crypt

Sept of Baelor
Starry Sept
The Dragonpit
The Drunkard's Tower

The Peach Inn

The privy Tywin died in
The septs in Winterfell
The Warrens
Queenscrown
Whitewalls

Structures

The ancient stone bridge that Bitterbridge is named after
The black cells
The bridge at the Twins
The doors of the painter woman's house
The house with the Red Door
The Moon Door
The Skycells
The staircase in front of the House and Black and White
The switchback stair at the Wall
The Wall
Titan of Braavos

Natural locations
Alyssa's Tears
Boneway
Drogon's lair

Glass gardens in Winterfell

Godswood North of the Wall

Jon and Ygritte's cavern

Naath

Pyke

Ragman's Harbor
The godswood at Raventree

The Island of Ravens
The Jade Sea
The Shadow
The Spears of the Merlin King
Womb of the World

Miscellaneous
Titles
Arya Underfoot

Knighthood
Lord Commander of the Night's Watch

The title "Master of Whisperers"
Warden of Stone Way
Warden of the Soutern Marches

Events
Arthur Dayne killing the Smiling Knight of the Kingswood Brotherhood
Arya becoming no-one

Arya being bathed and put in girls clothing while with the BwB

Arya bitting her lip
Arya saying that Robb and Catelyn wouldn't want to ransom her
Arys and Arianne sexy time
Ashara Dayne giving birth to a dead girl
Aurane making away with the ships
Barristan Selmy taunting Drogon
Battle of Redgrass Field
Beric's seven deaths
Blind Arya knowing who was hitting her by warging into the cat
Bran The Builder building The Wall
Bronn cleaning his nails with his knife
Brynden telling stories from the war of the Ninepenny kings

Cersei and Loras' betrothal in the show

Cersei channeling Robert during her sex with Taena
Cersei crying at Tommen's wedding
Cersei exploring the "myrish swamp"

Cersei's walk of shame

Cersei throwing wine in Kevan's face
Cersei twisting baby Tyrion's penis

Cortnay Penrose being killed by a Shadow Assassin / "committing suicide"

Daenerys' hair burning off

Daenerys meeting the Khal Jhaqo and the Dothraki at the end of Dance.

Daenerys' nibbling on everything
Dunk's trial of the Seven
Gared's execution
Gendry ringing Bella's bells
Gods' trial on Dunc
Great Spring Sickness
Gregor's migraines
Jaime and Brienne taking bath in Harrenhall
Jaime getting his head stuck in his helmet at the Hand's Tourney in GOT
Jaime sending Edmure's son with a trebuchet
Jaime waiting for Genna to pinch his ear
Joffrey kissing Sansa
Jon Connington showing Rhaegar the Roof of Griffin's Roost
Jon giving Ygritte the Lord's Kiss
Jon Snow nearly having sex with Ros (TV)
Jon thinking about messing up Arya's hair and call her little sister
Lord Motoon being imprisond by Randyll Tarly
Lyanna pouring wine over Benjen's head
Mormont's raven saying 'Jon Snow'
Mummer's farce (Wyman)
Mycah's death
Myrcella's maiming by Darkstar
People believing Dany was dead in Dance
Petyr taking Catelyn's maidenhead
Ramsay knocking out and breaking Theon's teeth with a hammer

Renlys coming of age tour

Robert slapping Cersei
Roose Bolton being leeched
Sandor's bed catching fire
Sansa pleading for Ned's life
SanSan's UnKiss
Serry's death at the hands of Victarion
Serving when serving was safe
Stannis eating a peach
Stannis grinding his teeth
Stannis' nod of approval
Stannis' silences
Strong Belwas shitting at Meereen
Sweetrobin's seizures
The Battle of the Bells

The battle of three thousand

The birth of Dany's dragons
The Dance of the Dragons
The Doom of Valyria
The drowning of Sawane Botley
The Iron Fleet capturing ships during the voyage to Slaver's Bay
The sailors telling Arya their names
the shipwreck of windproud
The Unsullied bathing in the sea to be purified by their goddess
The War for Cersei's cunt
The War of the Five Kings
Theon's arrival at Winterfell as a ward
Theon's "bending" to his task
Theon burning the letter (TV show)
Tyrion fixing the drains of Casterly Rock
Tyrion pissing off the Wall
Tyrion playing cyvasse with Young Griff
Tywin being mistaken for a king by Baratheon brothers
Tywin teaching Jaime how to read
Wedding ceremony between Dany and Hizdahr
Wex throwing his dagger at Skagos to show where Rickon went.
White Fawn branding Merret Frey
Willas' crippling
Ygritte slitting the throat of the man Jon refused to kill

Houses
House Seaworth
"House Silverfist"
House Stark
House Uller

Songs
Fifty-Four Tuns
The Bear and the Maiden Fair
The song Sansa sings to the Hound

Quotes-Words
"A boy becomes a girl"
''A pox to both your gods'' (Asha)
''A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only once.''
"And now it begins"
"Better not let her lord grandfather host the wedding?"
"Bugger you all"
''Bugger that.''
Daenerys' titles

Euron's order to trade captives from Shields.

Fallen Leaves

"For hundreds of years the men of the Citadel have opened the bodies of the dead, to study the nature of life. I wished to understand the nature of death, so I opened the bodies of the living."

Gendry apologizing to Arya for becoming a knight
Half of the Ullers are half-mad, and the other half are worse
"Har!"
"Heh."
"Her cunt became the world."
"Hodor."
"He has a song... he is the prince that was promised and his is the song of Ice and Fire." (conversation Dany overhears in the HOTU)
"Hot Pie!"
"I am alive, and drunk on sunlight."

I am not Robert. But we will march, and we will free Winterfell... or die in the attempt.

I can be your family/You wouldn't b my family
''I dreamed of you.''
"I saw your birth, and that of your lord father before you."
"I took her castle, and she took my heart."
“It ends in blood, as it began" “It ends when Casterly Rock is cracked open, so
the sun can shine on the maggots and the worms within. It ends with the utter ruin of Tywin Lannister and all his works.”
“It’s death and destruction I want to bring down on House Lannister, not scorn”
Jon lying to Ygritte that Castle Black is a real castle
Jorah’s talk about the common people
"King Robb is warring, my lord. Not playing at tourney."
''Little Bird.''
"Love is madness and lust is poison"
''Maybe I told the Great Stallion to fuck himself.''
Men call me Darkstar, and I am of the night
''My husband is the king and the king is my husband.''
"Now sheathe your bloody sword, or I'll take it from you and shove it up some place even Renly never found"
"Only Cat."
"Phantom fingers"
"Play with her arse."

"Sword" by Brienne
The rumours swirling on how Robert died
The story about the boy who hated stories
The Tickler's questions
''There are no men like me. There's only me.''
"They are quite a pair, Stannis and Renly. The iron gauntlet and the silk glove."
"Too Tully." (Littlefinger about Lysa's/Sansa's dress)
"War and Woe and the screams of burning men"
"we should start back"
''What is dead may never die, but rises again, harder and stronger.''
" 'What if wolves come?' 'Yield' "
"Wherever whores go."
"You don't want to wake the dragon, do you?"
"You swore a vow to guard the king, not to judge him."

Miscellaneous
A drop of honour Littlefinger has
A cliffhanger
A Song of Ice and Fire (the books).

Arya's thought that she should whisper Hot Pie to Jaqen
Blackfish's guess that Tywin was behind Jon becoming Lord Commander since Cat didn't trust 'the boy'
Crown's debt
Davos pride at his sons ability to keep their ships in line
Doran's gout
How Arya should stick 'em
Ironborn Culture *
Jon's dream where he is armoured in Ice with a burning sword
King of Tormund's Hairy Butt Crack
Maester Aemon's handwriting
Meereenese knot (TV)
Meribald's speech
Pod's Sexual Prowess (TV show specific)
Power
Sansa's love for Joffrey
Seven Hells
Stannis' flaming heart
Storms at Storm's End
Talking like Jaqen H'ghar
The best claim to the throne
"The boy" in Jon Snow
The Crone's lantern
The custom of exchanging cloaks at weddings
The Game of Thrones
The Iron Price
The last harvest before winter that will probably not get done
The End
The only officially known way to kill a dragon
The place where Arya hides Needle
The real name of Jaqen H'ghar
The Red Comet
The theory that Sarella is Alleras
The things Jaime does for love
The word Brienne shouted to Lady Stoneheart
Tyrion's love for Shae
Water Gardens' game
What's behind Euron's patch?
Wherever Gendry will reach land on the TV show
Words that rhyme with Rek
Year 282 AL

*The asimilation of Andal culture and religion in the Ironborn one following the Andal conquest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Added round 17:

Host: Jon's Queen Consort - Answer: Munda - Winner: A Free Shadow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh my god, this game became serious. Like really serious. I still love the * at the end of the list.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: Liar - Answer: Euron's dragon egg - Winner: Reek the Turncloak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated.

Added round 19:

Host: A Free Shadow - Answer: The last harvest before winter that will probably not get done Winner: -

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: A Bear Covered in Fluff - Answer: Wedding ceremony between Dany and Hizdahr

Winner: Ledlevee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Um, who won the "last harvest" then?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Um, who won the "last harvest" then?

Nobody, I suppose...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Added, thank you.

Host: St. Arya of the Knife - Answer: Sam's fat - Winner: Buckwheat

Host: Crown - Answer: The Crown's debt - Winner: Liar

Host: A Free Shadow - Answer: The End - Winner: MrsManderly

Host: MrsManderly - Answer: ''I dreamed of you.'' - Winner: Crown

Host: Crown - Answer: Wherever whores go - Winner: St. Arya of the Knife

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: St. Arya of the Knife

Answer:

"They are quite a pair, Stannis and Renly. The iron gauntlet and the silk glove"

Winner: Volonqar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: St. Arya of the Knife

Answer:

"They are quite a pair, Stannis and Renly. The iron gauntlet and the silk glove"

Winner: Volonqar

Updated.

Host: TheMalcolm - Answer: "Better not let her lord grandfather host the wedding?" - Winner: A Free Shadow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: Volonqar- Answer: The poisoned honeyed locusts. - Winner: Liar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: Liar. Answer: dog called Dog. Winner: TheMalcolm.

Host: TheMalcolm. Answer: black cells. Winner: Liar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: A Free Shadow Answer: Hot Pie's pies Winner: Chelly

Host: Chelly Answer: "King Robb is warring, my lord. Not playing at tourney." Winner: eddard of the house stark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Host: A Free Shadow Answer: Hot Pie's pies Winner: TheMalcolm

You were the winner!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You were the winner!

Okay, but your post did come before mine. But if it wasn't an official guess... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated.

Host: eddard of the house stark - Answer: ''Maybe I told the Great Stallion to fuck himself.'' - Winner: Chelly

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.