Jump to content
Angalin

Board Issues 4

Recommended Posts

Same mobile issues as others, but if the banner is at the top it is fine. If it is at the bottom then I can't do anything let alone quote or edit (if it appears just when I have signed in) But if the banner appears after browsing for a while, I can post in that thread but can't do anything else including quoting and editing. I am using Opera (other browsers suck on my phone) can someone tell me if this is the same on Chrome/Firefox? The advert in question is a Kobo advert for me.

I have no issues with adverts but it is rather irritating when it impairs my ability to use the site. I have to close my browser and reopen several times just to get an advert at the top rather than the bottom

I will screencap next time it appears

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the banner on the bottom of the page (kobo as well), and I use Chrome on my phone.. I haven't gotten the banner at the top of the page yet.

Clearing history and cache doesn't solve the problem, btw, I've tried...

This issue makes it rather difficult to use the mobile site.. I try reloading the page I'm on when I want to quote someone, or really want to edit my own post, but refreshing the page doesn't help either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banner is at the top of the mobile site for me now, which only makes the screen wider so I can deal with that ;) Presumably this one is animated since i currently just see a blank grey background (gifs and animations dont work on my phone). The previous advert was kobo for me too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update on the phone issue:



Only advert showing for me now is the Kobo one, I can't use the forum on mobile at all now. I can't switch to desktop site on mobile either


Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine will appear when I load the site, but if I'm quick enough I can get onto the login page before the banner loads fully. After that I have no adverts :)


Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, another one here to report the mobile-skin banner-ad problem. Doesn't always appear, but it totally stops me from posting when it does, cos it covers the post button. Looks like it's saying something about carrying some elephants on a tablet? Yep, useless ad, can't even see the full text of what it's selling!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been shut out of the site for months because it wouldn't let me log on with my password. I tried to register a new password during that period but none of the email links I got worked. I only got back in with my old password today. Has anyone else had this problem? I was worried for a while there was a site glitch that had deleted my account.


Edited by The Killer Snark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ive been having a LOT of issues with the board last couple of days, on both mobile and desktop. I keep getting signed out every time i go to a new page, or at least it says im signed out. When i try to log in the log in fails but i appear logged in again. Im unable to quote anything in responses. Threads are not updating automatically. And finally on mobile versions i get switched from mobile to desktop version randomly and when trying to respond to a post am told that "my security key does not match".



Are these known issues that are being worked on?


Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't had issues with mobile device, but the desktop puter gets an "A script on this page may be busy, or may have stopped responding. You can stop the script now, blah, blah, blah" message every time I move from one page to the next.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×