Jump to content
Angalin

Board Issues 4

Recommended Posts

So, a friend of mine is trying to make an account but it's not working. This is from her explainig what the issue is:

hi, I'm trying to open an account but I'm running into the following issue. when I register, I move regularly to the 'you need to wait for validation, you will be sent an email page. but then I get no registration email'. if I try to change it as from that same page and I put in a new one, I promptly get the validation message for the account in the second account, but when I click on the *validate account* button it leads me to that same 'you need to wait for validation' page I get and I don't know how to get around this. thanks for the help in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having trouble replying to topics. 

If this actually works, then I have no idea what's wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On mobile, the reply box won't always load, while the page seemingly is loaded a full 100%. The reply box remains grey, in those cases, and it isn't possible to type anything.

Both on mobile and laptop, the function for the board to remember in the reply box what someone had been typing in specific threads, there seems to be a slight error somewhere.

I've at multiple times now encountered that posts that I've typed and posted are still remembered in the reply box, even though I've already posted them. Also, when I've clicked quote to make another user's quote appear in my reply box, and I've removed that quote box without hitting 'post', the board still seems to remember that I've put that in my reply box, but not that I've deleted it, because I often find it back in my reply box when trying to reply to other users (leaving a quote-in-quote situation).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind.

Edited by 7-KG
It got back to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can almost never post on mobile (I accidentally managed once when for some reason the phone showed me a text-only version of the site) because the reply box is always grey and unclickable. I see I am not the only one with the issue now.

Consigliere, how does a user sign in anonymously vs signing in as a guest? if a user signs in anonymous what can they see vs what a guest can see and do?.  This guest idea strikes me as odd. As a guest can a person sign in and out as multiple posters?

You do not sign in as a guest. A guest is somebody who visits the forum without being logged in. On the old board, guests could not see profiles, but now they can (and I honestly hate that).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I signed in anonymously this morning, at 10:00 am EST.  Based on the last two times I signed in anonymously... since about November 20th... I expect that within a week, my online activity and presence will no longer be anonymous.   No notification will be given that my privacy status has changed, when, or why.  

Does the new site software impose an automatic expiration on anonymity?  Or is this issue related to site restoration and upgrades, or what?  Hoping this is not a permanent "feature" of the new set up. 

Just as predicted, through no doing of my own, my online activity is no longer anonymous.  I have not signed out, nor have I intentionally or knowingly changed my privacy settings.  (In fact, I don't see a menu anywhere for privacy settings.)  But one week after my last post (quoted above) my profile suddenly displays what I am "Currently" doing, for the world to see.

Mods or Admins - Ideas as to why this might be happening?  Any feedback appreciated.

(I did post a comment just a few moments ago.  Could that have automatically switched off the "anonymous log in" setting for some reason?  I wouldn't have thought so, given that I also posted a comment on December 11th and there was no change in anonymity at that time.)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

How can I get the quotes to show as a code?

I'm not sure whether that is still possible. If you go stand in someone's quote, though, and press enter twice, the quote breaks.. It works better when you stand at the end of a sentence, than at the beginning of one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just as predicted, through no doing of my own, my online activity is no longer anonymous.  I have not signed out, nor have I intentionally or knowingly changed my privacy settings.  (In fact, I don't see a menu anywhere for privacy settings.)  But one week after my last post (quoted above) my profile suddenly displays what I am "Currently" doing, for the world to see.

Mods or Admins - Ideas as to why this might be happening?  Any feedback appreciated.

(I did post a comment just a few moments ago.  Could that have automatically switched off the "anonymous log in" setting for some reason?  I wouldn't have thought so, given that I also posted a comment on December 11th and there was no change in anonymity at that time.)

 

All of a sudden I can't sign out, either.

Really don't want to be permanently signed in.

ETA: It somehow signed me out after closing down my computer. So. . . .no idea what's up.

Edited by Sly Wren

Share this post


Link to post
Share on other sites

 The url in the profile doesn't work:

2IzxTPw.png

I'm not sure whether that is still possible.

It

 

If you go stand in someone's quote, though, and press enter twice, the quote breaks.

works,

 

It works better when you stand at the end of a sentence, than at the beginning of one.

yeah!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You do not sign in as a guest. A guest is somebody who visits the forum without being logged in. On the old board, guests could not see profiles, but now they can (and I honestly hate that).

They can also see former private subforums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On mobile, the reply box won't always load, while the page seemingly is loaded a full 100%. The reply box remains grey, in those cases, and it isn't possible to type anything.

 

Both on mobile and laptop, the function for the board to remember in the reply box what someone had been typing in specific threads, there seems to be a slight error somewhere.

I've at multiple times now encountered that posts that I've typed and posted are still remembered in the reply box, even though I've already posted them. Also, when I've clicked quote to make another user's quote appear in my reply box, and I've removed that quote box without hitting 'post', the board still seems to remember that I've put that in my reply box, but not that I've deleted it, because I often find it back in my reply box when trying to reply to other users (leaving a quote-in-quote situation).

i also face this problem ....and I don't know where to ask this ...but what about the thread started in October ...will it be updated or its gone forever ....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's a topic I was contributing to that I now can't access. I still get notifications for it, but when I try to go to it I'm told:

Sorry, there is a problem

You do not have permission to view this content.

Error code: 2F173/K

 

Could someone please help me out here? It's very frustrating, as I can't reply to other arguments.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I am commenting on an issue I seem to have with my account. Whenever I try to access my profile I get a message stating "something went wrong. Error code: EXO" 

Any idea why this could be? Thanks for your help!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A lot of the threads I've subscribed no longer give me a notification anymore (both board notifications and email notifications). I haven't changed any settings, so that can't be the problem.

 

This is also still a problem, and it almost seems as if it is getting more frequent:

On mobile, the reply box won't always load, while the page seemingly is loaded a full 100%. The reply box remains grey, in those cases, and it isn't possible to type anything.

Edited by Rhaenys_Targaryen

Share this post


Link to post
Share on other sites

To the above I'll add that on mobile (iPhone), we've had a reversal of progress. Now the page is back to loading in a very tiny column on the left with a ton of blank space, and when you zoom in to make it fit and click on the notifications icon, the info loads way out in the no man's land and you have to zoom way out and back in to see the actual notification. It was doing this right after the upgrade, then it was fixed. Now it's screwed up again. For me, at least. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cleared the cache to see if that helps resolve issues. If you can clear any browser cache in your client, try to sort that as well.

Re: reply box not always appearing, we may upgrade in the next month or so once we get some more information about it, and apparently there are some fixes to the editor which may help with that issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I post in the "Entertainment" forum in the "What are you listening to...?" thread, it seems that linked videos play a sort of sample.

That normal and on purpose?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×